HomeDespre noi

Despre noi

CE PUTEM FACE PENTRU TINE?

LOUIS PURPLE îţi oferă exact ceea ce lipsea din garderoba ta: piese vestimentare pret-a-porter sau made-to-measure (la comandă) ce se remarcă prin calitate, design modern şi o deosebită atenţie asupra detaliilor, la preţuri speciale.

CINE SUNTEM?

LOUIS PURPLE are în spate o generaţie de croitori francezi care au inventat în anii `80 serviciul made-to-measure. Astăzi, grupul din care face parte LOUIS PURPLE, prin alăturarea expertizei italienesti şi a celei franceze, atinge rezultate remarcabile: este lider pe piaţa de costume masculine din Franţa şi produce 1.000.000 de costume pe an, pentru 32 de ţări.

MISIUNEA NOASTRĂ

Să oferim calitate accesibilă şi să extindem la nivel global deosebita expertiză în croitorie marca Louis Purple.

CUM FACEM ACEST LUCRU POSIBIL?

Oferim calitate remarcabilă cu elemente hand-made la preţuri speciale. Cum reuşim? Prin propria linie de producţie, LOUIS PURPLE reuşeşte să minimizeze costurile. Achiziţionăm ţesături direct de la producător, în cantităţi mari, nu plătim intermediari şi deţinem “know-how” pentru eliminarea stocurilor.

trust3

BEST VALUE

Produse de lux la preţul de manufactură

Cum facem asta? Suntem parte a unuia dintre cei mai mari producători de costume din Europa, iar fabrica se află chiar sub biroul nostru. Oferim valoare la cel mai bun preţ de pe piaţă şi aceasta deoarece nu folosim intermediari.

Toate produsele Louis Purple sunt din ţesături de cea mai înaltă calitate, de la renumitele case: Dormeuill, Loro Piana, Vitale Barberis, Reda şi multe altele.

trust4

YOUR WARDROBE

Îţi construim garderoba, nu vindem doar un costum

Consultanţii obişnuiţi îţi vor recomanda un costum. Consultanţii buni vor putea să pună împreună o ţinută completă. Noi vrem să te ducem la ultimul nivel. Pentru că noi ştim că timpul înseamnă bani, iar timpul tău este cel mai important pentru noi, îţi vom face alegerea mult mai uşoară. Îţi vom construi toată garderoba, structurată şi croită special pentru tine.
Poţi să ne vizitezi o singură dată şi nu va mai fi nevoie să mergi la cumpărături pentru următorii ani. V-am pregătit totul într-un mod elegant şi simplu.

trust5

ACADEMY

Acces gratuit la cursurile noastre de stil masculin

În zilele noastre, toată lumea vrea să-ţi vândă cât de mult şi cât de des posibil. Noi suntem diferiţi. Pentru noi, este important ca puterea să fie la tine şi, de aceea, îţi vom da uneltele necesare pentru ca tu să decizi singur.

Am construit Academia de stil special pentru tine. Suntem partenerii tăi pe drum spre eleganţă şi stil personal!

Contact

Dacă dorești să ne contactezi, o poți face pe adresa de email: contact@louispurple.com sau poți folosi formularul de contact de aici:

contact