Concursul „Cea mai bună ținută de ceremonie”

Louis PURPLE te premiază pe măsura ta!
Ai planuri mari pentru vara lui 2017 (vei fi mire ori naș) sau pur și simplu simți că este timpul să ai un costum care să te reprezinte la evenimentele la care participi peste vară? Cum îți imaginezi costumul perfect pentru tine? Sunt întrebări pe care sigur ți le-ai pus când ai primit invitația la acel eveniment important în 2017.

Acum ai un răspuns, pentru că stiliștii Louis Purple sunt aici pentru a te ajuta să găsești ținuta perfectă de ceremonie. Iar oportunitatea pe care o oferim in lunile Mai, Iunie si Iulie este ideală: achiziția unei ținute made-to-measure sau ready-to-wear de ceremonie din orice magazin ori showroom Louis Purple îți poate aduce investiția înapoi.

Tot ce trebuie să faci este să îți alegi costumul care te surprinde în cea mai bună lumină și îți scoate în evidență calitățile prin care să convingi că tu ești cel mai meritous a fi recompensat cu investiția înapoi din partea echipei Louis Purple.

Intră pe siteul Louis Purple, și găsește-ți inspirația printre modelele propuse de noi, create special de echipa noastră de designeri într-o combinație de amprentă franțuzească și italiană. Intră pe catalogul online aici.

Credite foto: Francisc Photographer, Cluj-Napoca

Odată ce costumul comandat este al tău, te invităm să postezi o fotografie pe pagina de socializare a brandului Louis Purple (Facebook.com/ LouisPurpleRO), și bineînțeles, să păstrezi bonul de achiziție. În cazul în care tu strângi cele mai multe voturi în decursul lunii în care ai ales să participi la concursul nostru, vei fi desemnat câștigător. După ce ai fost desemnat fericitul câștigător trebuie numai să te prezinți cu bonul aferent cumpărăturii în magazinul de unde ai achiziționat costumul și vei fi rambursat, până în suma de 6000 de lei, cu TVA inclus.

Costumele de ceremonie din oferta Louis Purple, link aici

Așa cum te-ai obisnuit deja, la orice achiziție vei beneficia de experiența specialiștilor noștri, consilierii Louis Purple. Așadar nu va trebui decât să intri în concurs cu o atitudine de învingător pentru a-ți asigura șansele maxime de câștig.

Având în vedere acest plafon generos, îți poți alege un costum realizat din țesături fine, de calitate superioară și o croială pe măsură.

Credite foto: Francisc Photographer, Cluj-Napoca

Pentru a afla toate detaliile acestei campanii-concurs create cu considerație pentru toți clienții noștri, poți consulta pagina de Termeni și Condiții sau ne poți scrie în privat pe fb sau la adresa pr@louispurple.com

Credite foto: client Sergiu Cojocaru, în ținută de ceremonie Louis Purple

Vom lansa câte un concurs nou în fiecare lună din intervalul mai, iunie și iulie 2017. La finalul fiecărei luni vom alege câte un nou câștigător.

Nu mai sta pe gânduri, întrucât vara este foarte aproape și sigur vrei să fii pregătit la patru ace pentru eveninmentele acestui sezon.

Fii tu primul câștigător!

Latest comments
  • TOATE TINUTELE SUNT FRUMOASE!

  • Foarte deosebite toate tinutele!

LEAVE A COMMENT