Pentru cei care încă visează la atmosfera relaxată de vară am găsit un remediu simplu, muzica reggae. Venită din însorita Jamaica, ritmurile muzicii reggae îți inspiră o stare de bună dispoziție și de relaxare dar în același timp te invită la dans.

De aceea, următorul nume din seria „Cum ar fi…” este Bob Marley.

Bob Marley in Louis Purple

Bob Marley, considerat ambasadorul muzicii raggae, este unul dintre cei mai iubiți artiști ai vremii. Muzica sa și stilul său de viață au avut o influență extraordinară asupra culturii actuale.

Rebel, carismatic și provocator, Bob Marley aduce în muzica sa mesaje profunde, mesaje politice care au incitat o lume întreagă la dezbateri.

 

Cum ar fi dacă Bob Marley ar purta un costum Louis Purple?

Indiferent de ținuta pe care ar purta-o, firea sa rebelă și stilul său personal ar ieși la suprafață.  Noi îl putem imagina pe Bob Marley cu dreaduri și un costum 3 piese, cu aceeași expresie emblematică cu care a cucerit lumea.

Imaginile nu reprezinta un efort comercial sau o asociere directă de imagine. Illustrațiile ce conțin imagini ale artistilor sau a personalităților istorice pot fi considerate creații derivate și non comerciale. Dacă citiți acest articol și sunteți reprezentanți ai drepturilor de imagine pentru personalitățile ilustrate sau dacă considerați că încălcăm vreun drept sau distorsionam în vreun fel imaginea acestora, vă rugăm să ne contactați și vom remedia situația în cel mai scurt timp.

No comments

LEAVE A COMMENT