Istoria a fost marcată de prezența unor personalități puternice, de aceea îi celebrăm cu stil și eleganță pe blogul nostru. Am ales să facem acest lucru într-o manieră proprie și creativă.

Le mulțumim tuturor celor care ne-au provocat să fim mai îndrăzneți, mai creativi și mai curajoși.
Începem seria „Cum ar fi…” cu artistul Salvador Dali.

Costum ceremonie - Salvador Dali

Cunoscut drept un geniu al creativității, întotdeauna o apariție extravagată, Salvador Dali este mereu o inspirație prin contribuția pe care a avut-o în domeniul artistic.

Supranumit părintele suprarealismului, pictorul este cunoscut pentru lucrări ca „La persistencia de la memoria” (Persistența memoriei) sau „Cisnes que se reflejan como elefantes” (Lebede reflectându-se ca elefanţi). Arta sa a fost și este apreciată pentru complexitatea tematică și efectele iluzioniste.

Cum ar fi dacă Salvador Dali ar purta un costum Louis Purple!

Noi credem că unui gentleman de modă veche care trăiește într-un castel i s-ar potrivi catifeaua purpurie și un model clasic abordat într-o manieră contemporană.

Imaginile nu reprezinta un efort comercial sau o asociere directa de imagine. Illustratiile ce contin imagini ale artistilor sau a personalitatilor istorice pot fi considerate creatii derivate si non comerciale. Daca cititi acest articol si sunteti reprezentanti ai drepturilor de imagine pentru personalitatile ilustrate sau daca considerati ca incalcam vreun drept sau distorsionam in vreun fel imaginea acestora, va rugam sa ne contactati si vom remedia situatia in cel mai scurt timp.

No comments

LEAVE A COMMENT