ISTORIA A FOST MARCATĂ DE PREZENȚA UNOR PERSONALITĂȚI PUTERNICE, DE ACEEA ÎI CELEBRĂM CU STIL ȘI ELEGANȚĂ PE BLOGUL NOSTRU.

De această dată ne îndreptăm privirea spre domeniul științei și am ales o personalitate care a trăit în secolul XIX.

Nikola Tesla a fost un remarcabil om de stiință și inventator.

Se poate spune că majoritatea inovațiilor tehnologice de astăzi pot fi, direct sau indirect, conectate de una din invențiile pe care omul de știință le-a patentat aproximativ acum o sută de ani.

Pasionat de munca sa, Nikola Tesla a transformat viața de zi cu zi a omenirii prin inventarea curentului alternativ. Mulți îl supranumesc „inventatorul viitorului” și îl consideră o sursă de inspirație.

Cum ar fi dacă Nikola Tesla ar purta un costum Louis Purple?

Noi credem că unei personalități cu o minte sclipitoare, a cărei istorie este strâns legată de electricitate, i se potrivește un costum cu elemente care captează și reflectă lumina.

Imaginile nu reprezintă un efort comercial sau o asociere directă de imagine. Ilustrațiile ce conțin imagini ale artiștilor sau a personalităților istorice pot fi considerate creații derivate și non-comerciale. Dacă citiți acest articol și sunteți reprezentanți ai drepturilor de imagine pentru personalitățile ilustrate sau dacă considerați ca încălcăm vreun drept sau distorsionăm în vreun fel imaginea acestora, vă rugăm să ne contactați și vom remedia situația în cel mai scurt timp.

No comments

LEAVE A COMMENT