Care sunt planurile tale de ziua copilului? 1 Iunie poate deveni pentru copilul tău o amintire de neuitat și pentru tine un moment extraordinar de întărire a relației.

Copiilor le place să fie ca părinții lor, băieții se uită la tații lor și își doresc să fie ca ei, la fel de înalți, la fel de puternici, le fel de eleganți.

De aceea, Louis Purple te provoacă să cauți pentru tine și băiețelul tău minunat ținute asortate și să cauți o activitate care va deveni o tradiție doar a voastră.

Ideii pentru 1 iunie

Adoptă o ținută Smart Casual și învață-l să comande un fel de mâncare sofisticat la unul din restaurantele tale preferate. Pentru confortul lui alege țesături naturale și haine care îi permit să se miște în voie.

O simplă plimbare în parc, la gelateria preferată sau la carusel, este o activitate distractivă care să îi facă ziua mai frumoasă. Iar dacă veți alege o ținută casual cu bermude și o cămașă din bumbac veți avea libertate de mișcare și confort.

Mergeți împreună la un eveniment cultural. O piesă de teatru, un concert de muzică clasică sau o operetă sunt evenimentele perfecte pentru a purta împreună smoking și papion.

Le Petit Louis este linia destinată copiilor pe care Louis Purple a lansat-o pentru colecția Primăvară / Vară 2018.

Pentru această linie am selectat țesături naturale, confortabile și lejere pe care copilul tău să le poarte cu plăcere.

Te așteptăm în vizită!

No comments

LEAVE A COMMENT