Vara și zilele de vacanță ne fac să ne gândim la distracție și muzică. De aceea am ales pentru „Cum ar fi…” o personalitate din industria muzicală.

Un artist care a reușit să incapsuleze prin muzica și filmele sale expresia artistică a tinerilor din aceea perioadă, Elvis Presley, este personalitatea care ne inspiră în această ediție a seriei.

Supranumit Regele Rock ‘n’ Roll-ului sau The King, Elvis Presley este unul dintre cei mai iubiți cântăreți și actori americani, cu milioane de fani în întreaga lume.

Indiferent de stilul muzical pe care l-a abordat, Rock and Roll, Rockabilly, R&B, Gospel, Country sau chiar Pop, sunetul și vocea sa erau inconfundabile. Emoțile și vibrația pe care reușea să le transmită au atins milioane de oameni.

Un „trend setter” prin definiție, fiecare apariție publică a lui Elvis Presley era incendiară, atât prin look-ul abordat cât și prin atitudine.

Cum ar fi dacă Elvis Presley ar purta un costum Louis Purple?

Cum ar fi dacă Elvis Presley ar purta un costum Louis Purple?
Pentru a fi mereu în centrul atenției, Elvis ar alege o țesătură demnă de un rege, brocard cu sclipiri metalice și model floral. Ar prefera un rever spiț din satin care să se asorteze cu tunsoarea meticulos aranjată.

Imaginile nu reprezintă un efort comercial sau o asociere directă de imagine. Illustrațiile ce conțin imagini ale artiștilor sau a personalităților istorice pot fi considerate creații derivate și non comerciale. Dacă citiți acest articol și sunteți reprezentanți ai drepturilor de imagine pentru personalitățile ilustrate sau dacă considerați că încălcăm vreun drept sau distorsionăm în vreun fel imaginea acestora, vă rugăm să ne contactați și vom remedia situația în cel mai scurt timp.

No comments

LEAVE A COMMENT