Un omagiu adus personalităților care ne-au marcat cultura nu ar fi complet fără acest nume important al literaturii românești.

Următorul nume din seria „Cum ar fi…” este Mihai Eminescu.

Eminescu este elogiat pentru geniul său și pentru explozia creatoare care a oferit capodopere ce au marcat pentru totdeauna limba și literatura română.

Supranumit „poetul nepereche” sau „luceafărul poeziei românești”, Mihai Eminescu a inserat în opera sa emoții ce produc și astăzi trăiri intense în rândul cititorilor săi.

 

Cum ar fi dacă Mihai Eminescu ar purta un costum Louis Purple?

Carismatic și profund, un om ca Eminescu ar arăta cel mai bine în clasica combinație alb cu negru. Eleganța unui smoking și simplitatea cromatică i-ar permite omului Mihai Eminescu să strălucească prin atitudine și prin cuvinte.

Imaginile nu reprezinta un efort comercial sau o asociere directă de imagine. Illustrațiile ce conțin imagini ale artistilor sau a personalităților istorice pot fi considerate creații derivate și non comerciale. Dacă citiți acest articol și sunteți reprezentanți ai drepturilor de imagine pentru personalitățile ilustrate sau dacă considerați că încălcăm vreun drept sau distorsionam în vreun fel imaginea acestora, vă rugăm să ne contactați și vom remedia situația în cel mai scurt timp.

No comments

LEAVE A COMMENT