Jucătorii FC Dinamo și fanii timișoreni în Magazinul Louis Purple

Toamna anului 2016 este o perioadă plină pentru Louis Purple, populată cu evenimente diverse în care brandul de haine bărbătești a ales să se implice sub promisiunea unei misiuni care să asocieze linia ținutelor masculine cu aspectul cultural sau dimensiunea performativ-sportivă. Știți despre implicarea Louis Purple în proiectul cultural Oamenii Timpului, cel mai nou parteneriat al acestui sezon, dar nu uităm de cele de peste vară, când Louis Purple a creat tțnutele oficiale pentru două echipe sportive formate din tineri promițători și talentați: este vorba despre FC Dinamo și FC Viitorul.

Iată că aceste parteneriate își iau forme tot mai frumos implicate. Un exemplu este vizita pe care tinerii jucători au făcut-o în magazinul Louis Purple din Iulius Mall Timișoara sâmbăta trecută.

În aceeași seară, echipa bucureșteană urma să joace cu ACS POLI Timișoara pe al doilea cel mai mare stadion românesc, „Dan Păltinișanu”, cu o capacitate  de 40.000 de locuri.

Fanii FC Dinamo în magazinul Louis Purple din Iulius Mall Timișoara

Prin invitația la o sesiune de autografe, consilierii Louis Purple au gândit un moment de socializare și o sesiune de autografe înaintea evoluției echipei dinamoviste pe terenul de fotbal timișorean.

Tinerii sportivi au sosit la ora 12 în magazin îmbrăcați în ținutele lor roșii și au strâns mâna fanilor care, pe lângă șansa unui autograf au avut ocazia de a intra în competiția pentru o invitație de două persoane în aceeași seară, la meciul disputat de tinerii dinamoviști cu FC Poli Timișoara.

Vă reamintim că în această vară tinerii sportivi au beneficiat de sponsorizarea din partea brandului Louis Purple, în cadrul programului #LouisPurple #susține #fotbalul #românesc, un program care ulterior s-a dezvoltat prin implicarea brandului nostru în echiparea cu ținute formale a echipei naționale care ne-a reprezentat la Jocurile Olimpice de la Rio.

Pentru FC Dinamo, Louis Purple a creat costume made to measure în culoare gri, personalizate elegant cu logo-ul dinamovist în dreptul buzunarului pentru batistă al sacoului.

Consilierul Louis Purple, Radu Marghidan împreună cu atacantul dinamovist Dorin Rotariu

Fericitul câștigător al invitației de două persoane  a avut surpriza de a fi sunat și înștiințat chiar de unul dintre jucători, în prezența fanilor curioși care au rămas până la închiderea concursului în magazin.

Sperăm că a fost o ocazie perfectă de petrecere a week-end-ului pentru fanul și invitatul nostru, Alexandru Tarabă, norocosul câștigător, și vă anunțăm că avem în plan și alte evenimente de acest fel, și ca să aflați despre ele trebuie doar să ne urmăriți pe pagina de facebook și instagram.

Ne-a făcut plăcere să îi avem ca invitați în incinta magazinului nostru pe acești tineri deschiși și talentați cărora le-am urat succes în seara meciului, meci care s-a încheiat cu scorul 2-1 pentru echipa antrenată de Ioan Andone.

Se pare că întâlnirea cu fanii timișoreni le-a fost de bun augur!

Felicitări!

Written by
No comments

LEAVE A COMMENT