Pregătit de primăvară? Pregătit de noua colecție?

LA FEL DE AȘTEPTATĂ CA PRIMĂVARA, NOUA COLECȚIE LOUIS PURPLE READUCE ÎN PRIM PLAN CULORILE ȘI ȚESĂTURILE SPECIFICE SEZONULUI CALD.

Clasica combinație, sacou navy și pantaloni off-white, culori pastelate sau culori îndrăznețe precum roșul, pe toate le găsești în noua colecție Louis Purple. Țesăturile sunt ultralejere și naturale pentru a oferi mereu confort.

SMART JACKET, ZERO GRAVITY, TRAVEL JACKET, ALEGE SACOUL TĂU!

Care este sacoul perfect pentru tine?

Ai nevoie de versatilitatea sacoului Smart? Este sacoul care poate fi purtat zi de zi, atât la un look funcțional cât și la ocazii unde este nevoie de mai mult stil. Funcționalitatea buzunarelor interioare este ceea ce te va cuceri la acest sacou, ai loc pentru portofel, telefon și căști sau pentru ochelarii de soare.

Atunci când lejeritatea este ceea ce cauți îți recomandăm un Zero Gravity, cel mai ușor sacou din colecție. Croite doar din materiale ușoare, cu un grad de respirabilitate crescut, vei avea impresia că porți o cămașă nu un sacou.

Iar dacă stilul tău de viață activ îți cere să combini stilul practicul cu cel Smart Casual alege un sacoul Travel. Ideal pentru cei care sunt mereu în mașină sau în avion, acest sacou este croit din Hopsack, cunoscut ca țesătura călătorului, un material care respiră, rezistent la șifonare și care asigură confortul termic idel pentru sezonul cald. În plus, are buzunare interioare pentru toate obiectele de care ai nevoie pe drum.

Pantofi Casual marca Louis Purple

Pășește spre o nouă aventură încălțat în noii Sneakers Louis Purple!

Fie că ai nevoie de o achiziție nouă pentru garderoba ta Smart Casual sau de un aliat Sport Chic în următorul tău City Break, găsești la noi perechea perfectă de pantofi casual.

Creați pentru confort și durabilitate, din piele de cea mai bună calitate cu talpa din cauciuc rezistent la uzură, fiecare pereche împrumută elemente din stilul sport dar rămân suficient de interesanți pentru a fi purtați la un sacou casual.

Interiorul este moale și oferă senzația de picioare uscate pentru a asigura maximum de confort chiar și în zilele active iar branțurile vor absorbi șocurile, mai ales pe suprafețele urbane, dure.

Pentru a păstra pantofii dumneavostră în cea mai bună condiție vă recomandăm să folosiți șanurile din lemn de cedru, vor menține forma pantofilor și vor absorbi urmele unei zile agitate.

No comments

LEAVE A COMMENT