Noua colecție de încălțăminte casual pentru vară aduce în prim plan culorile vii, texturi catifelate, confort și lejeritat.
BUN GUST
Noua colecție de „Penny Loafers” aduce  în prim plan culorile de vară, în nuanțe care te vor ajuta să îți contruiești look-uri cool și unice. Creați pentru bărbați cu gusturi rafinate, mocasinii au o piele de calitate, atât la exterior cât și la interior, texturi inedite,  în construcție cusături Blake și o talpă confortabilă.
ABUNDENTA
Pentru bărbații sofisticati, o pereche de „Tassle Loafers” din colecția Vară 2018 de la Louis Purple devine cu ușurință vedeta petrecerilor din serile călduroase de vară. 
În culori interesante: verde, roșu, maro deschis și maro ciocolatiu din piele întoarsă, mocasinii cu ciucuri sunt ideali pentru serile de vară în cluburi sau evenimente elegante în aer liber.
SIMPLITATE
Simplitatea stilului urban este  evidentă în colecția de „Sneakers Inalti”. Realizați din piele moale, flexibilă, pentru că sunt mai înalți oferă suport la nivelul gleznei fără să constrângă mișcările. Sunt lejeri și confortabili iar talpa este construită dintr-un material durabil și rezistent. 
DINAMISM
Bărbatul activ are nevoie de Sneakers de calitate în fiecare zi. Cu un design modern, talpă din cauciuc pentru cu rezistență ridicată la „terenul urban” și branțuri moi care oferă piciorului confort sporit. Modelul este disponibil în următoarele culori: alb, bleumarin, maro și gri degrade, perfecte pentru un stilul tău casual inconfundabil.
No comments

LEAVE A COMMENT