Ținuta de Sărbători – un Atu pentru bărbatul modern

Luna Decembrie se anunță a fi incitantă pentru bărbați, cel puțin din punct de vedere vestimentar. Pe lângă faptul că își vor alege ținutele pentru sărbătorile de Crăciun, vor avea nenumărate ocazii să își etaleze noua garderobă de Toamnă / Iarnă la sesiunilor de cumpărături pentru cadouri.

Bărbații vor avea câteva motive bine intemeiate pentru a ieși la cumpărături în luna Decembrie: pentru a-și alege ținutele, pentru a alege cadouri pentru cei dragi, sau pentru a-și ajuta partenera să-și aleagă propria ținută.

Louis Purple vine în ajutorul bărbaților cu sfaturi vestimentare pentru toate aceste ocazii.

Micro Design, pornind de la 2200 Lei

Beige over check, pornind de la 1600 Lei

Ținuta de shopping

Atunci când vine vorba despre Shopping-ul pentru sărbători cel mai important cuvânt este confortul, mai ales dacă traseul și destinațiile sunt alese de ea. Dacă ești norocos și vei ieși la cumpărături doar pentru a-ți alege ținutele, atunci ai nevoie de o singură vizită în magazinul Louis Purple și vei găsi tot ceea ce ai nevoie. În plus, prin programare, poți beneficia de sfaturile unui stilist personal.

În cazul în care vei avea totuși de colindat magazine sugerăm alegerea unor pantofi comozi, sugestia noastră fiind pantofii sport de tip Sneakers care au avantajul că pot fi ușor de asortat la ținute Smart Casual dar și ținute mai relaxate.

Windowpane 1600 Lei

La pantofi comozi se asortează o pereche de pantaloni Smart Chinos care sa fie foarte lejeri (pentru orele petrecute pe scaunul din fața cabinei de probă).

În partea de sus va fi cu siguranță nevoie de materiale naturale, bumbac, cașmir sau lână. Acest tip de materiale au grad ridicat de respirabilitate și, oferă căldură atunci câd este nevoie, însă nu supraîncălzesc dacă temperatura crește. Tot pentru sesiunile de shopping prelungit sugerăm straturi, pe lângă alura sofisticată pe care o oferă, straturile, adică cămașă, pulover și Sacou, sunt ușor de alternat în cazul în care temperatura se modifică.

Sfatul stilistului – Alege o pereche de șosete cu buline. Șosetele sunt un element la fel de important pentru ținută, cele din bumbac cu fir D’Ecosse sunt foarte comode, iar bulinele vor da un aer relaxat ținutei.

Ținute pentru zilele de Crăciun

Dacă toate cadourile au fost cumpărate, este cazul să îți stabilești toate ținutele pentru Crăciun.

Ajunul Crăciunului

Ajunul Crăciunului este un moment magic când copiii colindă și îl așteaptă pe Moș Crăciun. Atmosfera cere o ținută relaxată și un strop de eleganță, de aceea piesa principală trebuie să fie un Smart Jacket asortat cu o cămașă de bumbac de o culoare deschisă. Purtarea unei cravate sau a unui papion este opțională dar cu siguranță va da un plus de rafinament ținutei.

Sfatul stilistului – Pentru a intra în atmosfera de Crăciun folosește un accesoriu în culorile specifice sărbătorilor de Crăciun cum ar fi o batistă roșu cu alb sau o pereche de butoni de bumbac roșu cu alb.

Prima zi de Crăciun

Conform tradiției prima de zi de Crăciun se petrece cu familia, la masă, de aceea ținuta aleasă trebuie să denote respect. Cămașa va arăta familiei cât de mult preț pui pe timpul petrecut cu ei, iar pentru a evita crearea unei ținute sobre cămașa aleasă ar putea să aibă o culoare veselă, sau să aibă imprimeu în carouri sau dungi.

În funcție de eveniment este posibil să aveți nevoie de un sacou. Noi sugerăm un sacou Zero Gravity, foarte ușor și lejer. Din nou, atmosfera de Crăciun poate fi creată prin accesorii alb-roșu.

Dacă masa în familie devine o adevărată petrecere atunci va fi nevoie să mergi la următorul nivel. În acest caz va fi de preferat o cămașă cu bumbac egiptean, un pulover de cașmir, un sacou Luxury și o cravată de mătase.

Este posibil ca evenimentul sau locul să ceară chiar o ținută de ceremonie. În acest caz se va alege un Smoking cu o pereche de pantaloni negri, iar papionul nu poate să lipsească.

Sfatul stilistului – Adaptează-te la eveniment. Este important ca ținuta ta să fie în ton cu spațiul evenimentului și cu ceilalți participanți. Unicitatea se tinge cel mai ușor prin folosirea unor accesorii speciale precum batista, butonii de bumbac sau floarea de rever.

A doua zi de Crăciun

În cazul în care prima zi a fost petrecută mai mult în casă, a doua zi este momentul ideal pentru a ieși în aer liber. Fie că va fi vorba doar despre o plimbare în parc sau o ieșire la munte, la schi, căldura și confortul sunt foarte importante.

Bărbatului cu stil, Costumul Flannel asortat cu un pulover pe gât (din amestec de lână și cașmir) îi va oferi toată căldura de care are nevoie și în același timp lejeritate de mișcare datorită elasticității naturale a țesăturilor de lână.

Sfatul stilistului – Jacketele din Gama Technica Line sunt ideale pentru cei care își petrec sărbătorile la munte. Sunt călduroase și au avantajul de a fi impermeabile.

A treia zi de Crăciun

Cu toate că este ultima zi, magia nu s-a disipat încă și încă este timp pentru te bucura de iarnă, zăpadă, familie și prieteni.

O ținută simplă dar sofisticată este cea mai bună alegere. Noi sugerăm alegerea unei cămăși casual, un pulover cu guler în V și o pereche de pantaloni din reiat.

Sfatul stilistului – Puloverele cu model Aran cablu sunt varianta cea mai fericită de a oferi textură unei ținute fără a sacrifica bunul gust.

Written by
No comments

LEAVE A COMMENT