#Louis Purple #susține #fotbalul #românesc

Sub acest slogan ne-am lansat în primăvară odată cu semnarea primului contract cu un club de fotbal românesc. Dinamo este între primii noștri parteneri care poartă costumele Louis Purple, realizate în fabrica în România.

P

entru cei care nu cunosc acest detaliu, fabrica grupului din care face parte Louis Purple este în nordul Moldovei și produce de cincisprezece ani costume de cea mai înaltă calitate atât pentru segmentul de piață românesc, cât și pentru export european, și nu numai.

De ce am ales fotbalul? Pentru că este un sport care a dat până acum nume mari fotbalului internațional și cu deschidere către un public numeros.

Louis Purple urmărește să se implice atât social cât și cultural în diverse arii de interes, una dintre strategii fiind educarea marelui public în privința etichetei vestimentare masculine. Pe scurt, ne dorim să vedem cât mai multă eleganță și bun gust în toate palierele sociale. O echipă se recomandă atât prin talentul și seriozitatea jucătorilor în evoluția pe teren din timpul meciurilor, dar și ca statut social outside the game. Nu exista nici un dubiu că fotbaliștii sunt ambasadori de imagine ai echipei, ai clubului sau chiar ai țării din care provin. Comparabili ca nivel de interes media cu staruri din industria filmului, față de alte sporturi, fotbaliștii sunt mai mult decât ambasadorii unui sport, sunt niște reprezentanți ai unei culturi oriunde apar în lume. De aceea, este foarte important stylingul în afara terenului, fiind niște modele pe care paparazzi le fotografiază mult chiar și în contexte private, iar fanii le urmăresc și le copiază. Iar suporterii în fotbal se ridică la nivelul milioanelor de oameni în lume.

Ne place să urmărim trendurile și ne consultăm constant cu specialiștii noștri maeștrii-croitori francezi, dată fiind legătura specială a produselor Louis Purple cu spațiul nu demult privit ca etalon al societății românești în privința studiilor, a culturii și a inspirațiilor de tot felul, inclusiv vestimentare, Parisul.

Așadar implicăm brandul Louis Purple în diverse parteneriate: sportive, sociale, culturale.

Parteneriatul cu bine-cunoscutul club Dinamo s-a născut în primăvara anului 2016, pe când aveam magazinul în Piața Romană, spațiu unde dinamoviștii au avut o sesiune de măsuri alături de consultanții noștri.

Rezultatul? Louis Purple este partenerul vestimentar oficial al clubului F.C. Dinamo în anul 2016. Fotografiile au fost realizate pe terenul de fotbal de la Săftica în prezența antrenorului Mircea Rednic și al lui Ionel Dănciulescu, Director general al clubului Dinamo București, într-o zi însorită pe când jucătorii alb-roșii se antrenau pentru ultimul meci cu CFR Cluj.  Am interacționat colegial, ca de la egal la egal cu jucătorii și antrenorii, iar printre glume ne-am fotografiat alături de ei. Mulțumim clubului F.C. Dinamo pentru deschidere și le urăm dinamoviștilor mult succes în următorul sezon!

 

Măsuri Dinamo Louis Purple

În încheiere, vă lăsăm să decideți în care categorie din mult-circulatul meme i-ați include pe dinamoviștii în costume oficiale Louis Purple? 🙂

What football team arrival photos say about a team, a style, a culture

 

Written by

LEAVE A COMMENT