Din ingredientele unei nunți perfecte

Nunta este unul din evenimentele majore ale cuplului, si unul din cele mai fericite, dacă știi cum să o abordezi. În primul stadiu, nu știi cu ce să începi. Mai apoi, toate detaliile te copleșesc. Sugestia noastră este să apelați la sfatul și ajutorul unui profesionist, mai ales în cazul look-ului la un eveniment de așa mare anvergură.
Nunta, pe cât este de fericită, pe atât are potențialul de a fi și unul din cele mai stresante evenimente din viața unei familii. Pentru că este un moment cu o imensă presiune psihologică, asezonată cu o paletă de emoții puternice, presiune pe care ambii miri o resimt de-a lungul pregătirilor, în timpul desfășurării și, mai mult ca sigur, după 🙂

Pentru că se încheie anul, ne-am gândit să vă facem o scurtă prezentare a parteneriatelor și acțiunilor în care brandul Louis Purple s-a implicat activ în ultimele douăsprezece luni. Una din prioritățile anului care urmează să se încheie a fost serviciul special acordat viitorilor miri.

În aces sens, Louis Purple a dezvoltat parteneriate cu producătorii de rochii de mireasă Maya Fashion în Cluj-Napoca, respectiv, cu Bella Sposa în București. Obiectivele acestor asocieri au urmărit facilitarea și mai mare a achiziției look-ului de nuntă  a cuplului. În 2016, Louis Purple a oferit un discount de 10 procente pentru costumul de mire, iar Maya și Bella Sposa, 5 procente, pentru rochia de mireasă. Clienții au identificat aceste oferte fie la târguri de profil, fie din magazinele celor trei branduri.

Ca să vă faceți o proprie impresie, vă așteptăm cu drag pe 9 și pe 10 decembrie în București, pe Bulevardul Dacia, nr. 153-155 la o prezentare comună Louis Purple și Bella Sposa a ținutelor de ceremonie: vineri, începând cu ora 18, iar sâmbătă de la ora 14.00.

credite Francisc Photographer

Jumătatea feminină așteaptă cu nerăbdare acest moment încă din fragedă copilărie, multe din viitoarele mirese folosind ocazia pentru a-și pune în practică cele mai originale fantezii, de la cum va arăta buchetul până la umplutura de vanilie cu scoțișoară a prăjiturii din rândul trei al mesei de ”sweets” amplasată lângă ringul de dans. Organziarea unei nunți nu este floare la ureche, și mărturie pot lăsa toți cei trecuți prin acest maraton la un moment dat în viața lor.

Mirele, de pe altă parte, rareori este atât de extaziat de pregătirea sau participarea activă în toate etapele unei nunți care să respecte toate ”tradițiile”. De cele mai multe ori, mirele preferă să lase în seama celor antrenați, finisarea in cele mai mici detalii ale unei astfel de super-petreceri. Producătorii și furnizorii de servicii sunt conștienți de acest lucru, și de aceea, pachetele destinate jumătății masculine sunt create pe principiul succesului unei misiuni de tip secret-service. Cam ca în filmele cu James Bond. Get in, accomplish the mission, get out. Adică mirele nu va savura în mod special plimbări extinse, de câteva zile pentru găsirea costumului de mire împreună cu loialii lui cavaleri de onoare. În schimb va găsi deosebit de util un sfat profesionist și o asistență sinceră și deschisă, care să îi asigure confortul mental ca a ales look-ul potrivit.

Louis Purple este unul dintre acei furnizori de servicii perfect conștienți de această particularitate a clientului. De aceea a creat serviciul de consultanță inclusă, de care beneficiezi automat din momentul în care ne treci pragul. Toți asistenții din echipa Louis Purple sunt antrenați să identifice particularitățile fiecărui client, de la simpla potrivire a croielii cu tipologia corpului până la adaptarea modelului made to measure sau ready-to-wear la cea a personalității viitorului fericit posesor de verighetă.

claudiu popescu foto credits pt upload

Alin Maricuțoiu, credite foto Claudiu Popescu

upload pe blog sergiu cojocaru 780 height

Sergiu Cojocaru din Constanța, arhivă personală

Linia ”Ceremony” a brandului Louis Purple este special creată pentru a veni în ajutorul viitorilor miri, fiind axată pe satisfacerea particluarităților, pentru că fiecare nuntă este unică și are o poveste de neuitat.

Așadar, dacă vă planificați nunta în viitorul apropiat, sau mai îndepărtat, vă invităm să ne faceți o vizită în magazin pentru o discuție preliminară și împreună să identificăm din timp cele mai potrivite soluții.

Vă așteptăm în decembrie la sediul Bella Sposa din Bulevardul Dacia în București să facem cunoștință și schimb de contacte.

Până atunci vă invităm să vă delectați cu fotografiile shootingului realizat de Francisc Photographer împreună cu Maya Fashion în Cluj, din care a rezultat un film încântător.

Până pe data viitoare!

Sergiu Cojocaru din Constanța poartă un costum made-to-measure marca Louis Purple, foto din arhiva personală

Written by
No comments

LEAVE A COMMENT