Costumul pe măsură, un „must-have” al bărbatului modern!

Orice bărbat va arăta foarte bine într-un costum, iar dacă costumul i se potrivește perfect, atunci impactul este și mai mare. Louis Purple, prin campania „Fii designer! personalizează-ți propriul costum la comandă” îi provoacă pe bărbații din România să își facă un costum Made to Measure la un preț imbatabil. Despre costumul la comandă se pot spune următoarele: „Se așează foarte bine!” Și „Este extrem de confortabil”.

Online se vor găsi foarte multe fotografii imagini care arată schimbarea majoră de imagine pe care o oferă un costum bine croit după măsurile clientului.

Faimoasa revistă GQ are o serie întreagă de articole pe această temă care se numește „Project Upgrade”, articole în care oferă sfaturi vestimentare pentru toate tipologiile de bărbați și care prezintă o serie de fotografii de tipul „Înainte și După” foarte convingătoare. De observat este că majoritatea covârșitoare a fotografiilor „după” includ un costum.

Experiența pe care o oferă Louis Purple este dusă la un alt nivel de conceptul de Stilist Personal LP, un profesionist în domeniu care îți va oferi sfaturi despre alegerea costumului, despre alegerea detaliilor astfel încât produsul final să fie unic și adaptat personalității tale.

Experiența fără stilist/ cu stilist – Before and after

Este extrem de confortabil!

Felul în care te simți îți va influența atitudinea, de aceea un costum care arată bine și îți oferă libertate de mișcare va fi aliatul tău către succes.

Atunci când măsurile costumului sunt adaptate măsurătorilor tale, mișcările vor fi mult mai naturale. Însă pentru confort la fel de importante sunt țesătura aleasă și tipul construcției. Poți alege o țesătură pentru un sezon anume, poți alege o țesătură specială, foarte ușoară, rezistentă la apă sau rezistente la șifonare. Țesăturile noastre provin de la cele mai cunoscute case din Italia și Anglia și sunt din materiale naturale, de aceea vor oferi un confort sporit și durabilitate.

Construcția este un alt element important în realizarea unui costum MTM. Cu cât mai multe procedee manuale sunt incluse în proces, cu atât sacoul se va așeza mai natural pe corp. Dacă este să ierarhizăm, construcția după care sunt făcute majoritatea sacourilor de lux este Full Canvas, apoi urmează Half Canvas, varianta de mijloc, iar cel mai accesibil din punct de vedere al prețului este cel Fused.

Pentru a afla mai multe informații despre construcția sacoului întreabă-l pe stilistul tău personal.

Acum ești pe drumul cel bun spre o imagine impecabilă!

Written by
No comments

LEAVE A COMMENT