Reducerile de vară Louis Purple

Dacă ne urmărești pe conturile de social media, Facebook și Instagram, probabil ai aflat despre reducerile noastre de vară. Pe lângă campania încă în desfășurare în luna iulie, ”Cea mai frumoasă ținută de ceremonie”, pe care o premiem la finalul acestei luni, am demarat o campanie de care ai putea să profiți în cel mai eficient mod. Promoțiile verii s-au deschis încă de la începutul lunii iulie și continuă pe întreaga perioadă a verii.

Week-end-urile în oraș sunt călduroase și parcă te invită la o plimbare relaxată în mall. În drum către filmul de sâmbătă seară te invităm să pășești cu încredere în magazinele Louis Purple. Vei găsi o echipă dinamică de consultanți, profesionistă și pregătită să îți fie alături pentru a transforma ideea ta de ținută într-o realitate.

Promoțiile se aplică întregii game casual, dar și business, ready-to-wear. Așadar, la cămăși beneficiezi de reduceri de până la -50%, iar la sacouri poți găsi materiale REDA și Vitale Barberis de la -30%, și chiar pînă la jumătate de preț. Tot ce trebuie să faci este să probezi, ai șansa să îți găsești un sacou pentru zilele calde de vară la un preț unic pe piață, din materiale alese din vârfuri de gamă. Sigur trebuie să ajungi la cel puțin o petrecere importantă în această vară, și dacă încă nu ai o ținută adecvată, acum ai șansa să o construiești inteligent.

Toate produsele Louis Purple sunt croite în România, în fabrica noastră din Botoșani, cu materiale de la case englezești și italiene renumite, pe care le selectăm cu grijă la târgurile internaționale de profil.

Fie că ești adeptul șarmului italian sau preferi nota „british”, o ținută elegantă te va scoate imediat din anonimat, în orice context. Și de cele mai multe ori, haina îl face pe om. Fie că vrei să impresionezi la o întâlnire, sau vrei numai să te simți bine în pielea ta, o ținută croită cu grijă și în acord cu fizicul tău îți va schimba starea de spirit.

În gama de vară casual Louis Purple vei găsi sacouri în cromatici și texturi deschise cu imprimeuri elegante, sau în uni-uri rafinate (bej, albastru ceruleum, coco au lait).

Poți beneficia de asemenea și de promoția la gama Chinos, unde la cel puțin trei perechi achiziționate, pe cea de-a treia ți-o facem cadou. De ce trei perechi? Poți opta, în primul rând, pentru un alb imaculat sau bej, nuanțe estivale must-have, pentru o culoare exotică, în al doilea rând, – un orange solar și puternic, sau un blue-navy, pentru momentele în care simți că vrei să ieși în evidență, și în ultimul rând, pentru o nunață închisă, perfectă pentru zilele de septembrie, când te întorci la birou.

Așadar, cu o mică investiție, vei avea la punct o garderobă casual nou-nouță.

Unii din clienții noștri au aflat de valul de promoții și au ales cu încredere din paleta generoasă de oferte. Așa cum te-am obișnuit, la fiecare vizită beneficiezi de consultanța unei echipe pregătite și mereu cu zâmbetul pe buze – gata să îți compună cea mai potrivită garderobă stilului tău de viață, și nevoilor tale.

Echipa Louis Purple din AFI Mall Cotroceni

Așadar, sfatul nostru este să nu stai pe gânduri. Te așteptăm în fiecare zi, în magazinele din toată țara. Ne găsești în Afi Cotroceni din București, Palas Iași, Iulius Mall Timișoara, Iulius Mall Cluj și City Park din Constanța, precum și în Showroom-ul din Oradea.

Pentru detalii, intră pe www.louispurple.ro sau trimite-ne un mesaj pe facebook aici: https://www.facebook.com/LouisPurpleRO/

Spor la cumpărături!

No comments

LEAVE A COMMENT