Am deschis outletul LOUIS PURPLE!

Povestea Louis Purple a început în Botoșani, atunci când Formens, care fabrica costume de cea mai bună calitate pentru marile branduri ale lumii, a decis să ofere aceleași servicii și bărbaților din România.

În 2009 a fost deschis atelierul fabricii, aici se preluau comenzi pentru costume la comandă și a devenit în scurt timp unul din locurile preferate de viitorii miri și oamenii de afaceri locali.

Pe etichetele produselor care ies din mâinile dibace ale lucrătorilor din Formens sunt imprimate numele celor mai importante case de țesături din Italia și Anglia: Reda, Vitale Barberis Canonico, Loro Piana, Zegna, Dormeiul sau Holland & Sherry.

Câțiva ani mai târziu a fost creată prima colecție Ready to Wear Louis Purple cu aceleași țesături de calitate și design franțuzesc. În acest moment, echipa de designeri francezi decide să ofere o gama largă de produse pentru produse de bărbați, de la costume și sacouri la cămăși, pantofi și accesorii.

Colecțiile urmau să fie prezentate și comercializate în magazinele proprii ale brandului. Astfel, în 2013 se deschide primul magazin Louis Purple în București. În următorii ani s-au deschis încă 7 magazine în România și în Europa.

La începutul lui 2015 s-au deschis 3 magazine în România: magazinul din Palas Mall în februarie și magazinele din Iulius Timișoara și Iulius Cluj în martie. Magazinele se află în centre comerciale importante astfel încât să fie mai aproape de clienți. La sfârșitul aceluiași an se deschide al doilea magazin din București, tot într-un important centru comercial, în Afi Palace Cotroceni.

2015 este anul în care se deschid 2 magazine în orașe împortante ale Europei, unul în Paris și unul în Hanovra. Ambele sunt deschise în septembrie 2015.

În vara lui 2016 se deschide un magazin și în Constanța, în City Park Mall, iar la începutul lui 2017 se deschid 3 showroom-uri, în București, Sibiu și unul în Oradea.

Povestea continuă cu magazinul de tip Outlet al fabricii care se redeschide la Botoșani într-un spațiu elegant, de peste 500 m², în primăvara lui 2017. Magazinul reușește să îmbine cu succes conceptul de outlet, pentru că aici se găsesc produse din colecțiile anterioare Louis Purple la un preț foarte convenabil, și cel de magazin clasic, pentru că în magazin se găsesc și cele mai noi colecții Louis Purple. În acest spațiu foarte bine organizat se află și zona pentru costume Made to Measure.

Vă invităm să fiți protagoniști ai poveștii Louis Purple, dacă vă aflați în Nordul Moldovei, și să ne vizitați Outlet-ul aflat la Botoșani.

Și nu uitați să vă abonați la pagina de facebook al acestui loc magic din Botoșani.

No comments

LEAVE A COMMENT