Louis Purple îmbracă toate generațiile

Marca unui gentilom modern, costumul este piesa vestimentară care avantajează orice bărbat, indiferent de vârstă. Prin ajustarea câtorva detalii și asortarea cu elementele potrivite, același costum poate fi purtat cu ușurință de un bărbat de 25 de ani sau de unul de 50 de ani, iar în ambele cazuri costumul să se potrivească perfect.

Cu toții avem, indiferent de vârstă, anumite trăsături corporale pe care le considerăm calități și dorim să ne mândrim cu ele sau, dimpotrivă, aspecte pe care dorim să le mascăm prin îmbrăcăminte. Fie că este vorba de câțiva centimentri în plus decât ne-am dori în zona abdomenului, fie că proporțiile corpului nu se încadrează perfect în modelul grecesc Adonis, mereu suntem preocupați de felul în care va arăta un nou costum pe corpul pe care îl știm cel mai bine. Iar atunci când urmează să intrăm într-un nou colectiv dat de un job nou, emoțiile cresc, indiferent de vârstă. Ați putea presupune că bărbații tineri își găsesc costume mai ușor decât cei maturi. Pentru cei care nu au tangență constant cu domeniul, s-ar putea să fie puțin surprinzător că în general lucuruile stau exact invers: un bărbat matur știe mai bine ce dorește, de regulă nu este la primul costum și cunoaște, din experiență, ce anume să ceară croitorului și care aspect al corpului propriu trebuie scos în evidență. Un tânăr va avea o anatomie încă în formare, diferită deci de croiul obișnuit pe măsurile standard și atunci va fi nevoie de mai multe ajustări decât ne-am aștepta la prima vedere.

Așadar, fiecare vârstă are specificul provocărilor ei, însă toate acestea nu trebuie să afecteze cu nimic înfățișarea ta.

De aceea o regulă absolut necesară atunci când achiziționezi un costum, fie made-to-measure, fie ready-to-wear, este să aplelezi la un profesionist. Un profesionist precum stiliștii noștri pe care îi găsiți în fiecare magazin Louis Purple. Politica noastră  este să ofere servcii integrate de consultanță, ca rezultatul final să fie cel dorit iar tu să pleci din magazin cu sentimentul de nerăbdare să îmbraci noul costum în prima zi de birou.

Sursa: Pinterest, The Kingsman movie credits

Primul Job – Primul costum

Niciodată nu vei păși fără emoții într-un interviu, cu atât mai mult în cazul primului job. Ai o singură șansă pentru a face o bună primă impresie, iar imaginea ta este cartea de vizită care spune că știi care sunt regulile jocului, dar și că ai îndrăzneală să îți pui amprenta personală.

Ți-ai dori să fii atât de încrezător precum junele din The Kingsman atunci când i se oferă primul costum croit de exclusivitul serviciu secret de informații? Cu siguranță! Toți ne-am imaginat intrând în pielea tânărului personaj, sau de ce nu, în cea a extrem de carismaticului Harry Hart, interpretat de talentatul Colin Firth. Iată un exemplu pe pereche perfect comparabil cu viziunea noastră despre tânăr-matur.

Sursa: Pinterest, The Kingsman movie credits

Dar ce ne transmite, dând la o parte pleiada de talente ascunse în secvențele cu împușcături și zburat peste mașini și cercuri de foc? Că eleganța este apanajul bărbatului care are grijă de el la orice vârstă.

Și mai ales că este imperativ pentru un bărbat să fie permanent conectat la societate prin felul în care alege să se prezinte celorlalți. Așa cum alege să fie conectat la fluxul de informație citind dimineața newsfeed-ul la o cafea, așa rămîne mereu actual prin alegerea garderobei.

Poți fi un bărbat admirat dacă știi cum să te îmbraci și cum să te porți. Iar pe lângă atitudinea potrivită ai nevoie de arsenalul dat de o ținută perfect adaptată anatomiei tale și stilului tău. Vârsta este oricând sexy dacă știi cum să o porți.

Colecția nouă de la Louis Purple este gândită în acest binom, tânăr-matur, în așa fel încât să integreze cele două caractere într-unul singur, precum o mașină creată pe un șasiu de mașină clasică peste care designerii noștri au venit cu liniile moderne și îmbinările care îți vor conferi acel aspect mereu actual. Așadar, simte încrederea pe care o imagine impecabilă ți-o oferă. Afișează o ținută office cu o energia ce te reprezintă și croiește-ți drumul spre succes.

Consilierii noștri sunt pregătiți cu sfaturile de care ai nevoie pentru a te ajuta să creezi echilibrul perfect între business și contemporan.

Ținuta unui lider

Inspiră prin prezență, inspiră prin exemplu, fii cel care emană profesionalism și devine un model pentru echipa sa.

Adoptă un stil matur și lasă-te cucerit de croiul modern al costumelor Louis Purple, cel care iți va contura imaginea business ce te face să te simți plin de încredere. Iar când spunem stil matur ne referim la nivelul de rafinament pe care un gentleman îl poate transmite, iar acest lucru se învață. Și se învață mult mai bine experimentând în mod direct soluțiile noastre. Purtând costumul vei afișa o nonșalanță dezarmantă în colectivul tău, mai ales dacă se așează pe o bază de calitate. Te invităm să faci pasul către a deveni un model pentru ceilalți, o inspirație pentru colegii tăi și un partener admirat de toată lumea, fie că prezidezi o ședință la birou, fie că îți faci cumpărăturile de seară, în drum spre casă. Better be overdressed than underdressed!

Colecția de toamnă îți propune nuanțe potrivite atmosferei de birou pentru o ținută care te inspiră la orice vârstă!

credite: Francisc Photographer

No comments

LEAVE A COMMENT