Gala premiilor  AFAN, un eveniment la care Louis Purple a adus un plus de eleganță.

Duminică, 7 ianuarie, a avut loc a cincea ediție a Galei Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori din România. Louis Purple este partenerul care a adus un plus de stil și eleganță evenimentului și a asigurat vestimentația prezentatorului Marian Olaianos.

În cadrul evenimentului au fost premiați performeri de top ai fotbalului autohton și s-a vorbit despre prezentul și viitorul fotbalului. De menționat este că premiile au fost acordate prin vot, iar voturile au venit de la fotbaliști și antrenori aflați în primele 3 eșaloane ale fotbalului românesc. Lista completă a premiilor și a câștigătorilor o găsiți pe site-ul AFAN.

Noutatatea acestui an este că AFAN a desemnat prin vot „11-le ideal” al anului 2017:

Florin Niță (FCSB) – Romario Benzar (FCSB), Mihai Bălașa (FCSB), Bogdan Țâru (Viitorul), Cristian Ganea (Viitorul) – Mihai Pintilii (FCSB), Filipe Teixeira (FCSB) – Constantin Budescu (FCSB), Denis Alibec (FCSB), Alexandru Băluță (U Craiova) – Eddy-Harlem Gnohere (FCSB).

11-le perfect 2017 - Gala AFAN

După decernarea premiilor, nume sonore din fotbalul românesc (fotbaliști, antrenori, jurnaliști și nu numai) au discutat cu reprezentanții și stiliștii Louis Purple despre stil vestimentar, trendurile anului 2018 sau serviciul Made to Measure pe care Louis Purple îl oferă celor care își doresc să arate impecabil și să își construiască un costum pe măsura lor.

Louis Purple este un cunoscut susținător al sportului românesc, să nu uităm că ținuta oficială a sportivilor din Comitetul Olimpic de la Rio de Janeiro a fost asigurată de Louis Purple, dar mai ales al fotbalului autohton. De-a lungul anilor Louis Purple a asigurat ținute oficiale pentru 4 mari echipe românești, Fotbal Club Dinamo, Fotbal Club Botoșani, Fotbal Club Viitorul din Constanța și Poli Timișoara.

No comments

LEAVE A COMMENT