Parteneriat Louis Purple cu FlorideLux

Prietenie de primăvară în arome florale, cu iz de surprize. Propunerea noastră pentru nunta ta de vis în culori și texturi fine.

Primăvara anului 2016 aduce un parteneriat cu iz de sărbătoare pentru Louis Purple pentru că un buchet aranjat cu bun-gust creează prilej de bucurie oricând și oricui.
Ne bucurăm să anunțăm noul parteneriat cu Florăriile Flori de Lux, al cărui buchet săptămânal vă va întâmpina în magazinele noastre din București și Cluj.

Am ales momentul trecerii dinspre primăvară spre vară pentru a face anunțul ca să îți oferim și un cadou gândit special pentru tine. Intrăm în plin sezon al nunților și știm cât de greu este să gestionezi un proiect precum evenimentul care îți schimbă statutul marital.

Totul devine stresant în perioada de căutare a prestatorilor de servicii care să asigure că vei avea lista completă în cel mai potrivit pachet: costumul de mire, rochia de mireasă, rochiile domnișoarelor de onoare, fotograful, florile, meniul, restaurantul, biserica, luminile, muzica … cine nu și-ar dori un Vatel personal în momentul în care completează șirul interminabil de to do’s pentru marele eveniment?

La acest lucru ne-am gândit când i-am cunoscut pe cei de la Flori de Lux, care ca și noi, găsesc soluții creative prin care să ofere clienților lor o experiență de neuitat. Așadar, dacă ești groom-to-be poți oferi viitoarei tale mirese o soluție 2 în unu: la comanda costumului de mire marca Louis Purple in AFI Cotroceni din București, floriștii Flori de Lux îți oferă un card cu discount de 20 la sută reducere pentru aranjamentele florale de nuntă și nu numai.

Vii în magazinul Louis Purple, te consulți cu asistenții noștri, alegi materialele care îți plac la atingere, în texturile și cromatica preferată și beneficiezi de un serviciu de calitate al aranjamentelor florale la un preț redus.
Nu ești mire? Ești naș sau cauți un costum de ceremonie ca invitat? Beneficiezi de același card 🙂

În cadrul aceluiași parteneriat Louis Purple asigură întreaga ținută a curierului care va livra buchetul tău, dacă îl trimiți prin FlorideLux. Așadar nu trimiți un simplu buchet, ci oferi o experiență, pe care fericita destinatară o va ține minte cu plăcere și va povesti și colegilor de birou despre ea.
Dacă ai văzut How to lose a guy in ten days sigur știi scena livrării celor trei buchete de trandafiri albi, numai ca le primești de la un gentleman. Because that’s how it’s done.

Așadar, dacă pregătești un eveniment marcant în această vară, Louis Purple se gândește la tine. Îți dorim o primăvară bogată în culoare ca florescența bujorilor imperiali și te așteptăm în magazinele noastre.

Written by
No comments

LEAVE A COMMENT