Anunțăm noua colecție toamnă-iarnă 2016

Este septembrie! Mărturie stă nu numai data din calendar, ci și o privire pe fereastră. Toamna a debutat într-o atmosferă văratecă, instalându-se ușor insesizabil în spațiile în care ne petrecem timpul de când ne-am întors din vacanțe și concedii.

Însă, de săptămâna trecută, regina arămie a lunilor care preced pe Crăiasa Zăpezilor și-a făcut intrarea în scenă așa cum se cuvine: s-au redeschis școlile și, drept urmare, bulevardele au devenit animate de pietoni vivace de toate vârstele. Debutul deplin se petrece de câteva zile, pentru că odată cu primul clopoțel au venit, supriză mare, ploile și, odată cu ele, frigul și gândul de a ne urca garderoba de vară în spațiile mai puțin accesibile  ale dulapurilor, ca să facem loc pentru hainele potrivite.

Costum MEDIUM BLUE CHECK

Costum LIGHT GREY PLAIN

Așadar, a venit toamna și în magazinele LOUIS PURPLE!

Eveniment pentru care consultanții noștri de stil ți-au pregătit o nouă colecție într-o prezentare chiar deosebită: pe versanții înzăpezitului Mont Blanc, într-o atmosferă cu un mic touch franțuzesc, pentru că, după cum bine știți, brandul este gândit de specialiști parizieni.

Anul acesta am fost la târguri precum Pitti Uomo și Milano Unica, selectând cele mai fine țesături din care să îți poți alege cu libertate deplină pe gustul și personalitatea ta. Materiale precum Tallia di Delfino, Dormeuil, sau Reda stau la baza costumelor ready to wear din colecția nouă, realizate din lână de cea mai fină calitate, rezistente la apă, greu șifonabile și tratate antibacterian pentru ca experiența ta să se traducă prin comfort absolut și eleganță.

Totodată colecția de sacouri este remarcabilă cromatic, cu o ofertă generoasă de nuanțe de toamnă și modele, dar și ca structură a țesăturilor, plăcute la tingere, rezistente și atent combinate cu  restul elementelor pe care Louis Purple ți le propune în caz că dorești să îți împrospătezi garderoba.

 

Pentru că noutățile merită împărtășite cu cei mai buni prieteni ne-am gândit la tine și îți propunem o seară împreună cu ceilalți clienți Louis Purple, actuali dar și aspiranți, în magazinele noastre din toată țara. Urmărește-ne pagina de facebook și află în ce seară te așteptăm în magazin să te consulți cu specialiștii noștri, să socializăm și, de ce nu, să punem bazele unei prietenii de durată.

Sacou Shark Teeth

Sacou Light Grey Fine Serge

Evenimentele de lansare vor avea loc în incintele magazinelor Louis Purple din fiecare oraș, începând cu ora 19, până la finalul lui septembrie, iar clienții care își vor achiziționa produse în valoare de cel puțin 1500 de lei beneficiază de reduceri consistente pe loc. Așadar, dacă te-a prins toamna cu gândul la un costum nou pentru birou, acesta e momentul pe care îți recomandăm să nu îl pierzi. Vino în magazin să îți povestim despre noile piese vestimentare pe care ți le-am pregătit în sezonul de toamnă 2016.

Ca să îți faci o idee despre cât de cool, și în același timp, extrem de elegantă este noua noastră colecție, îți propunem să vizionezi un scurt film realizat de echipa de comunicare Louis Purple pe Mont Blanc, pe o vreme minunată, și să îți imaginezi experiența Louis Purple. Pentru o experiență completă, te așteptăm la lansare!

Written by
No comments

LEAVE A COMMENT