Lansările de toamnă LOUIS PURPLE

Pentru Louis Purple luna octombrie a însemnat lansarea noii colecții dedicată sezonului rece în lanțul național de magazine, începând cu Palas Mall din Iași, apoi Timișoara și Cluj (Iulius Mall) și Constanța, în City Park Mall. Ultima lansare va avea loc în București, la Afi Mall Cotroceni în curând!
Pentru cei care au rămas conectați prin social media cu noi s-a ivit o ocazie unică de achiziție a unui costum nou sau al unui look de toamnă. În serile lansărilor, clienții care au trecut pragul magazinelor Louis Purple nu numai că au socializat cu consilierii noștri, sau cu sportivi de viitor, precum jucătorii clubului F.C. Viitorul din Constanța,  dar au avut șansa să opteze pentru o ținută din colecția prospăt expusă pe umerașe la un preț nesperat de convenabil. Pe scurt, doritorii de înnoire sau completare a garderobei au beneficiat de reduceri substanțiale chiar în seara întâlnirii cu noile piese propuse de brandul Louis Purple.

Olansare deosebită a avut loc la Constanța unde fanii clubului de fotbal înființat de Gheorghe Hagi, au avut șansa să strângă mâna și să obțină câte un autograf de la tinerii fotbaliști ai orașului Ovidiu. Tinerii au sosit alături de managerul echipei în look-ul nou dăruit de Louis Purple în luna august, moment în care au și realizat un set nou de fotografii alături de antrenori și de staff-ul administrativ pe terenul de fotbal, la ei acasă, sesiune foto care a impresionat echipa redacției GSP, care a publicat un articol-surpriză într-un număr din Gazeta Sporturilor, pe o pagină întreagă.

Fanii s-au fotografiat alături de jucătorii F.C. Viitorul în seara lansării din Constanța

Frumoși, în cămăși denim albastre și pantaloni chinos gri, cu zâmbete largi, au făcul deliciul serii pentru micii fani sosiți alături de părinți la inaugurarea atât a magazinului din Constanța cât și la lansarea colecției toamnă-iarnă.

Noua colecție, prezentă pe site-ul www.louispurple.com, aduce o serie inedită de noutăți, prin materiale cu propietăți speciale, rezistente la intemperii și accidente. Un exemplu este costumul 360°, prezentat luna aceasta pe contul facebook și instagram, costum care îmbină inovația în producerea și tratamentul materialelor textile din care sunt fabricate costumele cu eleganța brandului Louis Purple, care mizează pe crearea unui look clasic masculin, adaptat curentului contemporan, mizând pe calitatea experienței senzitive, la contactul direct cu materialul.

Proba costumului la lansarea din Cluj, alături de consilierul nostru, credite foto Francisc Photographer

Materialul din care este realizat costumul 360° respinge lichidele, făcându-l excelent pentru purtarea în sezonul rece, când umiditatea este ridicată

Materialele din care realizăm costumele ready-to-wear sau made-to-measure sunt de înalt nivel și de o finețe aparte. De aceea, Louis Purple a lansat noile colecții în evenimente dedicate în mod direct clienților, pe care i-a invitat să vină în magazine și să probeze noile piese ale sezonului, beneficiind și de consultanță personală, în așa fel încât atunci când ești decis să achiziționezi un costum să fii convins de tipul de material, croiala potrivită anatomiei tale și adecvarea tipului de costum la mediul în care vrei să porți noua ținută. Toate aceste informații sunt un amalgam de necunoscute doar în cazul în care nu ai un sprijin atunci când vrei să faci acest pas.

Costumul 360 degrees

În shopurile Louis Purple nu te lovești de acest impediment pentru că în  momentul în care ne treci pragul, vei fi întâmpinat de un consilier și vei fi asistat în așa fel încât coșul tău de cumpărături să fie dotat cu ce ți se potrivește cel mai bine pentru nevoile tale.

Așadar, continuă să ne urmărești pe facebook/ instagram și vei afla detalii săptămânale despre toate noutățile fiecărei propuneri a sezonului toamnă-iarnă din catalogul Louis Purple!

Written by
No comments

LEAVE A COMMENT