Dacă la începutul anului 2016 Louis Purple a fost furnizorul ținutelor oficiale ale delegației sportivilor care ne-a reprezentat la Jocurile Olimpice din Rio de Janeiro și a sponsorizat tineri fotbaliști (F.C. Dinamo București și F.C. Viitorul Constanța), din toamnă brandul de haine produse la Botoșani deschide o nouă linie de comunicare prin implicarea în acțiuni culturale.

Suntem în luna septembrie, când în București are loc mult-așteptatul Concurs ”George Enescu”, luna când se reiau stagiunile de teatru și concerte, și când încep ani noi de studii pentru toate palierele de vârstă.

Am pregătit, așadar, în acord cu peisajul educațional și cultural, un nou parteneriat cu platforma de promovare a valorilor românești contemporane, Campania Oamenii Timpului.

Laureații titlului Tinere Talente ai Campaniei Oamenii Timpului din ediția 2015

Academicianul Solomon Marcus primind Premiul Special în 2015

Organizatorii Campaniei „Oamenii Timpului” urmăresc identificarea profesioniştilor din România, Republica Moldova, Cernăuţi şi Diaspora care au contribuit decisiv la dezvoltarea culturală şi instituţională a spaţiului public românesc, în spiritul valorilor proprii unei societăţi democratice.

Susținem promovarea acestor valori și a campaniilor care țintesc elevarea mediului cultural românesc. Louis Purple va oferi trei ținute membrilor comisiei de jurizare și va asigura ținuta prezentatorului galei finale Oamenii Timpului. Pe scurt, această gală va premia oameni care au reușit o performanță deosebită în Literatură, Arte, Educație și cercetare, Diplomație publică, Memorie și istorie, Jurnalism, Sănătate și Antreprenoriat. Oricine poate propune, până în noiembrie 2016 pe siteul oameniitimpului.ro, un nume pe care l-a remarcat anul acesta, un actor sau un regizor care v-a plăcut în mod special, un luptător pentru drepturile oamenilor sau al animalelor pe care îl apreciați (Societate civilă) sau/și un tânăr care promite (Tinere valori).

Membrii juriului concursului Oamenii Timpului din 2015 între care: Cătălin Sava, muzicolog, Constantin Chiriac, director general al Teatrului Naţional Radu Stanca din Sibiu, Cristina Liberis, jurnalist, Florin Iancu, organizator al Campaniei Oamenii Timpului și Liviu Mihaiu, fost guvernator al Deltei Dunării

Apoi, de la 1 noiembrie se dă startul votului online, iar pe 10 decembrie câștigătorii sunt premiați la Teatrul National “Vasile Alecsandri” din Iași, în cadrul galei principale.

Îndemnul nostru este să te implici, gândește-te pe cine ai vrea să propui și construiește alături de noi, Eticheta timpului tău. Prin etichetă noi înțelegem valori, reguli de comportament în societate și cod vestimentar, dar și o viziune.

Jurnalistul și muzicologul Cătălin Sava înmânează premiul pentru Arte actorului Teodor Corban pentru rolul din filmul AFERIM

Publicul spectator la Gala ediției Oamenii Timpului din 2015

Fii alături de misiunea brandului Louis Purple prin susținerea valorilor. Louis Purple este mai mult decât un producător de haine, este un formator de stil, prin sfaturi de etichetă masculină pe care le publică pe blog și în mediul social media.

Înainte de  vânzări, Louis Purple își propune să ghideze și să formeze. În această idee a antrenat o linie de consilieri personali care își oferă seviciile chiar în magazinele proprii. Fiecare angajament de imagine este o piesă dintr-un puzzle pe care Louis Purple îl desenează aidoma croitorului care concepe costumul aproape perfect: cu migală și atenție la cele mai fine detalii.

Alătură-te misiunii noastre și susține-ți profesionistul favorit! Ne vedem la gală 🙂

Written by
No comments

LEAVE A COMMENT