Noutățile Louis Purple în sezonul rece 2016

L-am întrebat în toamna aceasta pe Rudy Alali, stylistul Louis Purple, imediat după lansarea colecției toamnă-iarnă, care sunt atributele bărbatului pe care îl îmbracă brandul pentru care proiectează colecțiile. Iată ce ne-a răspuns: ”Bărbatul Louis Purple este un bărbat chic, elegant, fără complexe, relaxat, căruia îi place să adauge un mic accent în ținută, marcând o ieșire din convențional. Adică elegant with a little twist”.

Când vezi un bărbat îmbrăcat într-o ținută Louis Purple îți e foarte ușor să recunoști semnătura brandului: este un amestec între codul englezesc foarte strict, care respectă normele unei ținute riguros construite atât cromatic, textural cât și ca adaptare la mediul de lucru sau leisure și o mică ”nebunie” italiană, napolitană, mai exact, aceea “sprezattura”, mai exact accentul care creionează personalitatea atât de distinctă a liniei Louis Purple. Deși brandul este convențional ca linie, fiind potrivit celor care doresc să se prezinte la patru ace într-un mediu business sau mai relaxat, conține acel touch care îi conferă o imagine aparte.

Rudy Alali, în studioul său din Botoșani verificând colecția Louis Purple toamnă-iarnă 2016

Rudy, care este un francez prin excelență, jonglează cu trei atribute mari, fie prin moștenire culturală, fie prin documentare asiduă, fiind nelipsit de la marile târguri de material premium cât și prezentări de modă. Munca lui oglindită în colecțiile Louis Purple se află la intersecția a trei mari direcții decisive în fashion-ul masculin: stilul francez, englezesc și italian. Și reușește să traseze o direcție perfect orientată către clientul care își dorește un look proaspăt, lejer, stilat și înainte de toate, comod. El spune că baza îi este asigurată de contactul constant cu spiritul francez, spațiul cel mai seducător când vine vorba de ”couture”, locul de naștere al marilor case de creație precum Yves Saint Laurent, Pierre Cardin, Jean Paul Gaultier și multe altele. Deși sunt casele creatore care servesc și reinventează femeia, sunt un etalon al eleganței și un punct de pornire în a înțelege cum se construiește conceptul de etichetă în moda masculină.

Jachetă din colecția Louis Purple, toamnă-iarnă 2016, foto Francisc Photographer

Panoul de bord al noii colecții: materiale, construcție, design.

”Felul în care te simți în ținutele Louis Purple este primordial în munca noastră. În aces sens inovăm continuu”. Se referă bineînțeles la linia sacourilor nou lansate în sezonul acesta, liniile Smart Jacket și 0 Gravity, care sunt proiectate atât de ingenious încât senzația de lejeritate a umerilor și a mânecilor este de libertate absolută.

Lansarea noii colecții în magazinul Louis Purple din Cluj, în Iulius Mall, credit foto: Francisc Photographer

Mai mult, costumul 360° este o inovație în privința rezistenței materialului la umezeală, fiind realizat dintr-un material care respinge apa, nu se șifonează și respiră foarte bine datorită fibrei naturale din compoziția țesăturii. Este o adevărată plăcere să porți un astfel de costum și simți că orele petrecute la birou sau în întâlniri sunt o ocazie de a te simți bine în pielea ta, atât fizic cât și mental.

Technica Line și Smart Chinos, două linii lansate tot în acest sezon împrumută din atributele de mai sus, aducând o rezistență în plus a materialelor la condițiile meteo nefavorabile care se instalează odată cu venirea toamnei. Și după cum se anunță că această iarnă le va întrece pe cele precedente în asprime a temperaturilor și precipitațiilor, gândul nostru este la metoda cea mai bună de a oferi clientului Louis Purple un look actual, într-un pachet care să exprime cel mai înalt confort indiferent de temperaturile sau nivelul precipitațiilor din atmosferă.

Pentru mai multe detalii despre fiecare ținută prezentată pe website te invităm în timpul săptămânii sau în week-end la o întâlnire cu consilierii noștri, permanent prezenți în magazine și pregătiți să îți satisfacă pretențiile unei ținute de înaltă clasă.

Mult success la cumpărături!

Written by
No comments

LEAVE A COMMENT