LOUIS PURPLE@Business Days

Săptămâna trecută am fost la Summitul organizat în București de către Business Days, o platformă de networking dedicată antreprenorilor și managerilor din România al cărei scop este acela de a crea o cultură antreprenorială sănătoasă și durabilă în România. Evenimentul a avut loc în zilele de 19 și 20 octombrie, la hotel Pullman, reunind sute de oameni de afaceri și antreprenori care au făcut schimburi de experiență, intr-un eveniment cu participarea activă a peste 150 de speakeri specializați în diverse arii de business. Louis Purple a fost prezent la eveniment și va fi în continuare alături de echipa Business Days la următorul summit de la Cluj.

Speakerii vin din variate arii de business, de la consultanță personală, styling și coaching până la CEO’s corporații cu investiții consistente pe piața românească și internațională. Această ediție s-a bucurat de aportul informatic al unor experți în domeniu și de prezența unor speakeri cu vechime și foarte apreciați în piață: Andy Szekely, Steven Van Groningen, Bogdan Comănescu și alții.

Temele conferințelor s-au rotit în jurul noilor tehnologii și a felului în care acestea transformă piața, al importanței covârșitoare a comunicării online și al succesului rețelelor de socializare, cât și al felului în care acestea schimbă inclusiv felul în care gândim educația, în care stabilim metodele de învățare al noilor generații. Concluzia este ca noile medii ne obligă să ne adaptăm noi tinerelor generații, mult mai precoce dezvoltate, efect al contactului lor cu tehnologia digitală chiar din primii ani de viață.

Summit Business Days, 19-20 ctombrie, Hotel Pullman, București

Între programul de conferințe ținute în  cele două săli principale, New York, Darclée, unde s-au dezbătut subiecte de interes actual în spațiul afacerilor, organziatorii Business Days au inserat și work-shop-uri despre arta negocierii în afaceri, construirea unui branding personal și marketare eficientă, folosirea fondurilor nerambursabile pentru antreprenoriat și leadership activ cu strategii de business.

În același cadru al noilor tehnologii care invadează toate aspectele pieței de afaceri, s-a discutat și despre viitorul locurilor de muncă și a pieței muncii în contextul în care ne aflăm din nou la o răscruce precum cea din secolul XIX când Revoluția Industrială a afectat o largă paletă de meserii, sublimându-le în avantajul mașinăriri mecanice. Atunci mecanziarea în masă a creat o problemă și anume, nevoia oamenilor de a se respecializa în domenii cu totul noi.

Fotografii la intrarea în sala New York, sala principală a conferințelor Summit-ului Business Days Bucureșsti

Ambasadorul Louis Purple a întâmpinat invitații Business Days, într-un schimb de informații privind aria de business Louis Purple cu cea a interlocutorilor săi

Astăzi, această nevoie se leagă puternic de necesitatea absolută ca toți indivizii să aibă un minim set de skilluri în relația cu computerul și limbajele specifice.

În tot acest context, ambasadorul Louis Purple s-a bucurat să ofere informații, în mediu informal, despre linia nou lansată de toamnă a colecției Louis Purple, și să stabilescă noi contacte în mediul de business.

De asemenea, ne-a făcut plăcere să observăm că mediul de business pune tot mai mult importanță pe eticheta ținutei, fără de care prestanța necesară în acest mediu scade din efectul eforturilor de a transmite o imagine serioasă și atentă celorlalți parteenri sau competitori. Cu cât omul de afaceri urcă mai sus în raport cu concurența sau în cadrul unei corporații, cu atât accentul care se pune pe felul în care este perceput este mai important. Louis Purple vine în întâmpinarea acestui aspect oferind consultanță inetrgată în serviciile oferite la achiziția unui costum sau chiar la conturarea unei garderobe complete adapatate tipului de mediu business în care clientul nostru operează.

Networking în foyer Business Days Summit, Hotel Pullman, București

Ne-a plăcut experiență, mai ales ca am aflat că mulți dintre cei prezenți la eveniment cunosc brandul Louis Purple deși este unul foarte tânăr pe o piață destul de competitivă. Ne veți găsi curând și la summitul următor care se va desfășura la Cluj-Napoca, rămâneți aproape de noi și vă vom comunica din timp.

Până data viitoare!

Written by
No comments

LEAVE A COMMENT