Câștigă o… Vacanță la Roma!

Răspunsul nostru, pentru cei mai romantici dintre voi, care au fugit cu gândul imediat la filmul anilor 60 cu frumoasa Audrey Hepburn în rol principal este nu, nu ne referim la o invitaţie la film, ci la o vacanţă de două zile, pentru două persoane! Unde? În Roma, desigur!

 

Cum? Află mai jos:

Pentru că ești un om ocupat și de multe ori când pleci din oraș te întrebi cum poți fi și eficient, dar și elegant în deplasare, Louis Purple a creat multi-funcționala The Travel Jacket (Sacoul Travel). Mai exact, un sacou cu rezistență în plus la mișcări ample, fără tendințe de șifonare și o rigiditate la intemperiile vremii. Așa că, oriunde l-ai purta, Sacoul Travel se va face indispensabil pentru tine atunci când vrei să fi protejat la drum lung. Este varianta modernă a ținutei de călătorie care incorporează o mulțime de funcționalități, adaptate armatei de gadgeturi și necesități ale zilei de azi. Cele șase buzunare interioare proiectate special pentru telefonul mobil, portofel, bilet de avion și pașaport, nu vor dezvălui la exterior nici un indiciu că le ai asupra ta, întrucât materialul din care este realizat își păstrează forma fără cusur. Pe lângă acest lucru, ai în plus 3 buzunare exterioare și un sistem super-inteligent, prevăzut pentru căștile de telefon, în gulerul sacoului, pentru facilitarea tuturor acțiunilor care implică folosirea telefonului mobil.

Asigură-ți un loc în cursa pentru premiu

C

Cum îți asiguri un loc în cursa pentru o vacanță la Roma? Trebuie să te ”prinzi” în joc: vino în oricare din magazinele noastre,  decide care din sacourile lansate în noua linie Travel Jacket (Sacoul Travel) îți stă mai bine, adaugă-l în garderoba ta, completează talonul înmânat de colegii noștri din magazin și obține tichetul de înregistrare. Trebuie să îți treci toate datele, ai grijă să incluzi numărul de telefon și o adresă de email, și foarte important, păstrează bonul de casă până anunțăm câștigătorul!

Secvență din filmul Vacanță la Roma, cu Audrey Hepburn și Gregory Peck în rolurile principale

Campania începe pe 16 octombrie și se încheie în numai două săptămâni, 29 octombrie fiind ultima zi în care mai poți face achiziția, deci nu e timp de pierdut. Urmărește-ne pe Facebook.com/LouisPurple.Ro pentru a afla dacă ești câștigătorul minunatei vacanțe.

Ca să afli cum intri în posesia premiului citește regulamentul de concurs!

Partenerii noștri

Îți pregătim acest cadou împreună cu partenerul nostru, agenția de turism Maya Travel, care te va ajuta să îți plănuiești vacanța și să îți transformi călătoria într-o frumoasă poveste alături de persoana dragă, doar Voi doi și Travel Jacket, care ți-a făcut surpriza.

Tot ce trebuie să mai faci este să ne trimiți cel puțin trei din fotografiile tale de vacanță, cu sacoul Travel Jacket. Îți dorim să te bucuri din plin de romantismul Romei și de toate frumusețile pe care o super-metropolă precum capitala latinității ți-o poate oferi.

Fie că este din giganticul Colosseum unde gladiatorii se luptau cu animale sălbatice, spre admirația poporului, fie că te încântă o vizită la una din multele vile nobiliare ale familiilor vechi de rang înalt, fie că vrei să rupi norma cu totul și te interesează să vezi ultimele tendințe în arta contemporană, la Muzeul Național de Artă al secolului XXI – MAXXI. Sau…. preferi galeriile de shopping, o lume întreagă îți stă la picioare în maiestuoasa Romă!

Dar până atunci, hai să vedem de unde poți achiziționa Sacoul Travel:

  • AFI COTROCENI: Vasile Milea, nr.4, București, Tel: +40 374 040 414
  • PALAS IASI: Palas nr.7A, Iasi, TEL +40 374 999 909
  • IULIUS CLUJ: Alexandru Vaida Voievod nr.53B, Cluj , TEL +40 374 900 092
  • IULIUS TIMISOARA: Aristide Demetriade nr.1 , TEL +40 374 900 808
  • CITY PARK MALL: Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 116C, Constanta, TEL +40 374 968 999
  • SHOWROOM ORADEA: Str. Parcul Traian Nr. 1, Ap. 13, TEL +40 751 309 161
  • OUTLET BOTOSANI: Calea Națională, nr. 30 C, TEL +40 331 086 086

 

Spor la cumpărături și, cum spune italianul, Successo!!! Ne vedem la Roma!

No comments

LEAVE A COMMENT