Fii un Moș Crăciun mai darnic!

Găsește cadoul perfect și bucură-te de un Crăciun minunat.

În perioada sărbătorilor auzim cât este de dificil de ales un cadou pentru bărbați, auzim asta de la soții, de la prietene, de la copii, de la părinți, de la colegi și chiar de la grupul de prieteni. Noi, echipa Louis Purple, ne propunem să demonstrăm tuturor că există nenumărate ideii de cadouri pentru bărbații, indiferent de buget.

Iar noi te ajutăm să cumperi mai multe cadouri în această perioadă pentru că îți oferim o reducere de 50% la al doilea produs.

În acest articol îți oferim sugestii pentru fiecare zi până la Crăciun astfel încât să nu rămâii niciodată în pană de ideii.

15 zile până la Crăciun – Fă-i cadou ținuta de sărbători

Pentru că își dorești ca el să arate impecabil de Sărbători ai oportunitatea să îi construiești împreună cu stilistul Louis Purple o ținută completă. Mai mult, în această perioadă ai 50% reducere pentru al doilea produs, astfel că jumătate de ținută o cumperi la jumătate de preț. Iată sugestia noastră pentru o ținută completă și prețurile de care poți beneficia cu oferta noastră de Sărbători.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

14 zile până la Crăciun – Alege un palton din lână

Orice bărbat va aprecia un palton nou, elegant și modern în același timp. La Louis Purple vei găsi nenumărate modele din țesături premium care oferă confort. În cazul în care vrei să ții cadoul secret până la Crăciun, vino în magazin cu unul din sacourile luate deja de la Louis Purple și noi te vom ajuta să găsești mărimea potrivită.

13 zile până la Crăciun – Sacoul Casual

Pentru bărbații care se pregătesc pentru sărbători cu familia, un sacou casul va oferi acel echilibrul între un look relaxat și doza de eleganță pe care o cer sărbătorile. Sugestia noastră este alegerea unui sacou în carouri. În imagine vă prezentăm un sacou cu model Windowpane bleumarin.

12 zile până la Crăciun – Sacoul sau costumul Business

Dacă știi că el poartă mereu costum business cu siguranță va fi încântat de unul nou. Dacă ai nevoie de sfaturi în legătură cu modelul sau mărimea potrivită te invităm să iei legătura cu consilierii din magazinul Louis Purple, ei îți vor putea oferi sfaturi prețioase astfel încât cadoul tău să fie apreciat.

11 zile până la Crăciun – Pantofii din piele italiană

Orice gentleman are nevoie de o pereche de pantofi din piele italiană care să îi completeze look-ul. Modelele clasice, Oxford sau Derby, îi vor vor încânta pe cei cu un stil business, cele îndrăznețe, Monk sau Broque, pe cei cu gusturi mai eclectice, iar pentru cei care preferă latura mai casuală vor aprecia variantele Sneakers sau Mocasini.

10 zile până la Crăciun – O pereche de ghete călduroase

Pentru bărbații activi care sunt mereu în  mișcare, indiferent de vremea de afară, vă sugerăm o pereche de ghete călduroase. Noutatea sezonului sunt ghetele cu talpă lată, perfecte pentru un look relaxat.

9 zile până la Crăciun – Un pulover cu inserție de cașmir

Țesătură sinonimă cu luxul și calitatea, cașmirul este o fibră rară și prețioasă. Nu ai cum să dai greș cu un pulover cu inserție de cașmir, această alegere va demonstra că ai bun gust.

8 zile până la Crăciun – O cămașă din bumbac egiptean

Orice bărbat își dorește o cămașă de calitate care se așează bine. Alege o cămașă frumoasă din bumbac penru a face un cadou frumos, iar dacă vrei să impresionezi alege bumbacul egiptean, cunoscătorii vor simți finețea și vor aprecia mai mult cadoul.

7 zile până la Crăciun – O pereche de chinos

Pantalonii de tip Chinos sunt cei mai purtați de către bărbați datorită versatilității lor. Alege o pereche de pantaloni confortabili și stilați pe care să îi poarte de sărbători.

6 zile până la Crăciun – O curea impletită

Cureaua împletită din bumbac are avantajul durabilității, în plus este un accesoriu care dă un aer de prospețime ținutelor casual. De aceea este sugestia noastră pentru un cadou cu impact.

5 zile până la Crăciun – Setul căciulă și fular

Pentru cei care se pregătesc de plimbări în ninsoare, un set de căciulă și fular este cadoul ideal, mai ales dacă sunt cu inserție de cașmir. Iar dacă este să oferim o variantă pentru bărbații foarte eleganți, sugerăm o eșarfă din lână și o pălărie.

4 zile până la Crăciun – Cravata din mătase

Alege cadoul cel mai popular pentru bărbați, cravata. Ocaziile de a purta cravată sunt nenumărate, la serviciu, la întâlnirile cu clienții, la nunta unei persone dragi sau orice alt tip de petrecere. Alege o cravată din mătase pentru a demonstra bun gust.

3 zile până la Crăciun – Butonii 

Butonii metalici cu detalii negre sunt o alegere inspirată, nu este nevoie să știi foarte multe de preferințele cromatice ale celui care le va primi. Dacă vrei să îi demonstrezi că știi multe despre pasiunile și hobby-urile alege o pereche de butoni amuzanți care transmit un mesaj prin forma pe care o au.

2 zile până la Crăciun – Papionul colorat

Papionul este un accesoriu foarte popular în ultimii ani, bărbații reușesc să folosească papionul la o multitudine de stiluri și ținute. În această perioadă puteți alege un papion în culorile Crăciunului, roșu sau verde, sau chiar unul colorat.

1 zi până la Crăciun – Șosete

Un cadou amuzant și simplu de făcut este o pereche de șosete, mai ales pentru că ne aduc aminte de copilărie.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

No comments

LEAVE A COMMENT