Inovație Eco – Noua colecție Louis Purple

Trebuie să recunoaștem că experiența cumpărăturilor este mai mult o chestiune de emoție decât de rațiune. Și primul lucru care ne interesează atunci când ne dorim o garderobă nouă se  rezumă la cum urmărește costumul linia corpului, cum ne ”îmbracă” o anumită culoare în ansamblu, cum ne prinde nuanța eșarfei în funcție de pigmentul pielii și de bronzul tocmai dobândit în urma zilelor pe plajă… Abia în planul al doilea al preocupărilor noastre intră detaliile privind proveniența materialelor, a felului în care au fost pregătite și protejarea mediului înconjurător. Detalii care de altfel reflectă calitatea și condiționează durabilitatea în timp a produsului, fără să mai precizăm că impactul personal pe care îl creăm în societate sporește awarness-ul și ne responsabilizează față de natură.
Louis Purple este concentrat pe atingerea unui scop precis în industria fashion-ului masculin: bunul-gust în combinație cu funcția utilă, flexibilitate și inovație respecând tradiția costumului de calitate.

Brandul și oamenii din echipa Louis Purple acordă în egală măsură o atenție sporită indicelui de sustenabilitate. Ce înseamnă acest lucru? Ne interesează, pe lângă calitatea desăvârșită a croielii pe corp și a aspectului fără cusur al clienților noștri, și respectul față de natură. De aceea lansăm colecția toamnă-iarnă 2017 cu o serie întreagă de inovații privind materialele inteligente, pe care noi le considerăm a fi materialele viitorului. Pe lângă material, sacourile Louis Purple sunt produsul unor inovații de design demne de a fi purtate de un bărbat perfect conectat la timpul său.

Ne racordăm la noile tendințe globale privind sustenabilitatea, marcate încă din 2016 prin Copenhagen Fashion Week, un eveniment care are loc în fiecare august în capitala daneză. Așa cum știți, nordicii europeni sunt primii atunci când vine vorba de a proteja și a prețui natura.  Aproximativ 30 de branduri au urcat pe podiumurile de prezentare, și fiecare a dezvăluit un considerabil aport privind noile tehnici de producere a costumelor omului nou.

În asentiment cu această preocupare Louis Purple lansează linia toamnă-iarnă 2017.

Ce găsiți interesant și îmbunătățit? Iată numai câteva piese de neratat.

magazinele proprii ale brandului. Astfel, în 2013 se deschide primul magazin Louis Purple în București. În următorii ani s-au deschis încă 7 magazine în România și în Europa.

La începutul lui 2015 s-au deschis 3 magazine în România: magazinul din Palas Mall în februarie și magazinele din Iulius Timișoara și Iulius Cluj în martie. Magazinele se află în centre comerciale importante astfel încât să fie mai aproape de clienți. La sfârșitul aceluiași an se deschide al doilea magazin din București, tot într-un important centru comercial, în Afi Palace Cotroceni.

”Travel Jacket” este un astfel de produs de inovație prezent în colecțiile Louis Purple încă de anul trecut, care poartă amprenta unui desen minimalist, gândit în două nuanțe versatile, gri deschis și bleu, cu buzunare interioare adaptate pentru un întreg arsenal de călătorie. Scapă de grija amplasării celor mai uzuale elemente de travel. Ai spații gândite pentru căști de telefon, ochelari, telefon mobil, portofel , un stilou, dar și pentru biletul de avion. Iar din exterior, simplitatea liniei acestui sacou nu trădează nici o informație cu privire la micul bagaj extrem de accesibil în orice moment la călătoriei.

Pleci în vacanță într-o zonă friguroasă, cu multe precipitații? Nu e nevoie să îți iei o pelerină în plus. Pentru că Tehnica Line Outwear este special proiectată să îți asigure maximul de confort termic, cât și să îți ofere un scut împotriva umidității. Natura se poate dezlănțui în prezența ta, iar tu te poți bucura de frumusețea ei, fără a fi preocupat că ploaia trece prin jacheta de călătorie. Materialul textil este tratat în mod special contra infiltrațiilor de apă și nu va permite vântului și nici ploii să îți altereze temperatura în interiorul căptușelii. Vrei mai mult? Optează pentru jacheta ”The Field Jacket”, realizată din materiale utilizate cu precădere în industria echipamentului de armată. Vine la pachet cu patru buzunare bine adaptate nevoilor tale.

Tot din respect pentru resurse și pentru mediul animal, Louis Purple a găsit metode de înlocuire a pufului de gâscă cu materiale cruel-free, cum ar spune industria cosmetică. Investim în cercetare și perfecționăm constant produsele noastre, în așa fel încât să păstrăm o atitudine eco-friendly pentru că suntem adepții unei politici sigure pentru viitor. Protejând natura, ne protejăm pe noi înșine.

De aceea te invităm să ne faci o vizită și să descoperi noua linie eco-friendly de sacouri din fibră de bambus. V-am captat atenția? În curând în toate magazinele Louis Purple vei putea testa o linie nouă de produse de inovație, și, în primul rând, foarte practice.

Louis Purple vrea să îți fie partener durabil în toate activitățile pe care le întreprinzi. În acest scop investim în cercetare care implică design de calitate, sustenabilitate și mereu soluții noi pentru un mediu mai curat.

Pentru o experiență rațională dar și emoțională, te invităm să încerci noua colecție lansată de brandul Louis Purple.

No comments

LEAVE A COMMENT