Lansare de primăvară-vară Louis Purple with a french touch

Pentru Louis Purple luna martie a anului 2016 a însemnat marcarea în patru orașe mari (Timișoara, Cluj, București și Iași) a prezentării noii colecții pentru sezonul primăvară-vară.

De ce cu french touch? Pentru ca unu, Louis Purple este french ca stil, dar și ca administrație și doi, pentru că maestrul-croitor Gilles Saint Hilare a fost gazda fiecărei lansări în parte. Gilou este un specialist cu peste patru zeci ani de experiență în consultanță de etichetă masculină pentru branduri mari din Londra și Paris. În ultimii ani, Gilles și-a stabilit headquarters-urile în Botoșani, pentru că s-a îndrăgostit iremediabil de oamenii și frumusețile din România. Și cine poate fi un mai bun sfătuitor despre seducția mesajului vestimentar decât un spirit francez,toujours amoureux pour le bon goût. Norocoșii prezenți la lansarea colecțiilor au putut beneficia de sfaturi prețioase direct de la sursă.

Colecția de primăvară pe care Louis Purple o propune în sezonul 2016 conține piese precum sacouri ușoare de lână și in, cămăși pastelate sau cu modele pronunțate pentru sezonul cald și o varietate mare de pantaloni de bumbac colorați.

Paleta de culori propus de Louis Purple pentru sezonul cald 2016 îmbină nuanțe pastelate de albastru ceruleum și diluții de sienna naturală combinate cu accente de alb de titan – toate nuanțe ”sustrase” din pânzele Waterloo Bridge ale unui anume pictor impresionist ca Monnet, care își exaspera concurența cu o nouă strategie revoluționară de a așterne pe pânză culorile. Ne plac oamenii avangardiști.

În ton cu nuanțele, oferta Louis Purple privind accesoriile este mai mult decât variată, înglobând toată paleta cromatică de primăvară-vară, cu accente puternice pentru caractere excentrice, cât și cu imprimeuri clasice pentru cei care respectă rigurozitatea liniei tradiționale.

Brandul merge pe două mari direcții: costume ready to wear, unde găsiți o gamă cromatică variată de materiale și croieli, dar specialitatea Louis Purple rămâne costumul pe comanda, acel Made to Measure  pe care The Suit Manufacturer îl anunță cu un gram de mândrie puțin peste medie. De unde gramul în plus? Din french touch, biensûr, și din calitatea absolută a materialelor pe care gama Louis Purple o garantează. De la cămașa albă care vine in contact cu pielea până la tivul pantalonului, echipa de consultanți din magazine monitorizează fiecare centimetru și ajustează după regulile de bună etichetă masculină toate detaliile pentru un rezultat final impecabil. Suntem generoși în acest sens și vă propunem să căutați pe contul nostru de Facebook cartoanele din seria Rule Book, pentru a beneficia de informații despre etichetă masculină.

Vă invităm în magazinele noastre, unde o echipă de profesioniști vă stă la dispoziție pentru preluarea măsurilor și pampering masculin. Bon chance!

Written by
No comments

LEAVE A COMMENT