Fii designer! Costumul sau sacoul tău pe comandă, la un preț imbatabil!

Să fii tu, în tot ceea ce faci și în tot ceea ce porți! Pentru că tu îți construiești imaginea întrun mod creativ și cu atenție la regulile etichetei, noi te provocăm să „Fii designer” pentru o zi.

Louis Purple, singurul brand din țară care face campanii speciale pentru costumele la comanda te invită să participi la campania „Fii designer”, această ediție vine cu ceva în plus, o selecție de țesături pentru sacouri. Cu ajutorul consultanților noștri îți vei crea un costum sau un sacou pe măsurile tale și vei beneficia de discount de 450 de lei. Dacă nu ai încercat niciodată serviciul Made-to-Measure, acum este momentul cel mai oportun.

Cum procedezi?
Pentru a beneficia de un costum Made to Measure la prețul promoțional te invităm să completezi formularul de aici și vei fi contactat de un stilist în cel mai scurt timp posibil. Sau îl poți contacta direct pe consilierul tău pentru a stabili o întâlnire.
Nu îți face griji dacă nu ești sigur ce model sau țesătură să alegi, ne povestești despre specificul ocupației tale și despre obiceiurile tale vestimentare, iar stilistul îți va trasa în linii mari opțiunile cele mai potivite în funcție de aceste informații, de la tipul de închidere al sacoului până la modelul de buzunar al costumului. Stiliștii noștri îți vor explica avantajele unei anumite țesături sau croieli, și potrivirea lor pentru un anumit tip de context.

Îndrăznește să visezi la cele mai bune materiale, vei găsi în bunch-urile de țesături ale campaniei nume precum Dormeuil, Vitale Barberis, Reda, Loro Piana, Holland and Sherry*. Nu uita, țesăturile sunt în stoc limitat.
Fie că ești adeptul liniei clasice, fie că îți place să te diferențiezi printr-o culoare sau un croi mai îndrăzneț, vei găsi în magazinele noastre opțiuni care să îți satisfacă toate dorințele.
Transformă posibilul în real și alege să îți îmbogățești și garderoba cu un element nou care să te inspire pe tine și pe ceilalți. În luna noiembrie, Fii designer!

www.louispurple.com/autumn-designer-2017[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

No comments

LEAVE A COMMENT