Toamna e a Bobocilor

Cu toții cunoaștem zicala: ”Toamna se numără bobocii”.

Pentru mulți dintre noi, toamna nu reprezintă numai apropierea unui final de an cu bilanțuri și evaluări, ci și un nou început. Iar pentru studenți, toamna este perioada anului în care se formează noi colective și se trasează planuri de viitor.

Planuri de viitor urmează să își facă și studenții Facultăților de Limbi Străine și cei ai Universității Politehnice din București, pe care am avut plăcerea să îi consiliem în prima lor apariție pe scenă, cu ocazia balului inaugural al studiilor de facultate, renumitul Bal al Bobocilor.

În primul rând, ne-a plăcut ideea de a combina colectivele a două facultăți cu profiluri atât de diferite și apoi ne-au surprins foarte plăcut preocupările diverse ale acestor tineri, care s-au materializat inspirat în probele de talent. Și așa ne-am hotărât să le dăm o mână de ajutor, asigurând ținutele masculine de scenă pentru o seară.

Iată și de ce ne-am implicat în acest proiect cu toată deschiderea: considerăm ca este important să pornești în viață conștient fiind de puterea unei ținute croită riguros și atent, din materiale de cea mai înaltă calitate. Tinerii candidați la poziția de  Mister al anului au intrat ușor în rolul de performeri pe scenă și s-au simțit eleganți în ținutele oferite de Louis Purple pentru o seară de neuitat.

8 proaspăt-studenți au îmbrăcat sacourile din cea mai recentă linie Louis Purple, realizate din țesături REDDA, Dormeuil și Vitale Barberis. Asortate cu cravate purtând tot marca Louis Purple și alese de consilierii noștri, au fost niște adevărați gentlemani pentru perechile lor feminine. Și ca seara să fie complet asigurată, ne-am ocupat și de ținuta prezentatorului Fashion TV și șarmantului amfitrion al serii, Claudiu Constantin, căruia i-am compus un costum alcătuit din: sacou de ceremonie de catifea neagră, vestă și pantaloni gri, accentul cromatic fiind oferit de papionul burgundy.

Am fost alături de ei la tot pasul, în culise și lângă scenă și le-am simțit emoțiile, dar și bucuria de a încerca ceva cu totul nou.

Dacă vă încearcă sentimentul nostalgic al primului bal de facultate, intrați pe pagina noastră de fb să vedeți cum a ieșit seara magică pentru Poli și Limbi Străine!

Succes, copii!

No comments

LEAVE A COMMENT