Cadouri de Crăciun la prețuri de Black Friday!

TU PE CINE VREI SĂ FACI FERICIT DE SFÂNTUL NICOLAE SAU DE CRĂCIUN?

O întrebare pe care am adresat-o clienților care au vizitat magazinele Louis Purple căutând un cadou pentru cei dragi, în ultimul week-end de Black Friday.

Răspunsurile lor ne-au plăcut foarte mult și am decis să le împărtășim pe Blog cu voi, gândindu-ne că poate veți găsi în ele o sursă de inspirație.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

„Am căutat un cadou pentru soțul meu și l-am găsit, un palton pe care să îl poarte lejer peste costum. M-au atras culoarea și materialul, este atât de plăcut la atingere încât am știut că îl voi lua de braț de fiecare când îl poartă.” Alina din Cluj, a ales un palton Louis Purple din țesătură de lână de la Vitale Barberis Canonico.

„Eu nu cumpăr pentru Crăciun ci pentru Sfântul Nicolae, este ziua de nume a tatălui meu și în loc de nuielușă anul acesta va primi de la mine o cravată.” Marius din Iași a ales o cravata Bordeaux din mătase satinată.

„Noi vrem să îl luăm pe tata la munte cu noi de sărbători. Vrem să se simtă special și am decis să-i completăm garderoba cu ceva deosebit. Așa că, suntem aici cu mama să îi luam pantaloni reiați care-i plac foarte mult, un pulover gros, o căciulă și o vestă să-i țină de cald la spate. Sunt prețuri foarte bune astăzi și este mai ok pentru buzunarul nostru dar mai ales al mamei.” Alexandru și Eliza, sunt doi tineri adolescenți frumoși pe care i-am întâlnit în Afi Controceni București.

„Noi am ieșit în Mall să facem cumpărături pentru noi, dar vrem să fim „Secret Santa” pentru un coleg și îi căutăm o cămașă. S-a logodit și ne gândeam să-l ajutăm să-și impresioneze viitorii socri. Am profitat că sunt reduceri și în aceeași sumă i-am luat și o pereche de butoni.”Ariana, Mădălina și George din Constanța, ei sunt colegii viitorului mire.

No comments

LEAVE A COMMENT